V BOJ Z BOLEČINO Z MAGNETNO TERAPIJO = MAG204

Magnetoterapija, čudovito darilo narave

Resnična fizioterapija s preprostim konceptom uporabe naravnega magnetizma našega planeta.

Magnetoterapija je instrumentalna fizioterapija, ki uporablja lastnosti magnetnega polja za naravno okrevanje celic po travmi, kar pripomore k povrnitvi normalnih bioloških funkcij. Ni invazivna in ne potrebuje nobenih zdravil.

Celice v našem telesu so kot baterije. Ko doživimo travmo oz. poškodbo ali zbolimo, izgubijo energijo.

Terapijo so poznali že v Starem Egiptu, eden prvih uporabnikov naj bi bila Kleopatra.

Astronavti NASE se že od leta 1976 s pomočjo magnetoterapije zoperstavljajo demineralizaciji kosti zaradi pomanjkanja gravitacije.

Magnetoterapija deluje tako, da magnetno polje deluje na celice, kar prepolovi čas zdravljenja. Uporablja se za zdravstvene indikacije, ki zajemajo: zakasnitve pri utrditvi kostnega tkiva, osteoporoza, obolenja, ki prizadenejo sklepe, nevropatska bolečina.

Magnetoterapija močno pospeši zdravljenje in aktivira ustvarjanje novih celic (hitrejša rekonstrukcija kostnega tkiva in kalcifikacija). Znanstveno je dokazano, da uporaba magnetoterapije upočasni proces pojemanja kostnega tkiva. Z reaktivacijo celic nasičenih s kalcijem ta terapija blokira degenerativni proces in izboljša učinke kalcijevih dopolnil in dodatkov.

Osteoporoza razlika med zdravo in bolno kostjo.

Terapija pospeši nastajanje kostnega kalusa in celotnega procesa funkcionalnega okrevanja. Terapija se lahko izvaja takoj po izvedenem postopku nanosa mavca, ne glede na prisotnost vijakov, ploščic ali drugih kovinskih pripomočkov.

Olajša in pospeši proces utrditve kosti.

Vzdrževanje funkcij sklepov, pomoč pri dekalcinaciji kosti, analgetična funkcija in fiziološka stimulacija za zdravljenje tkiva. Revmatske in osteoartikularne bolezni še vedno predstavljajo najbolj razširjena kronična obolenja med populacijo. Artritis in osteoartritis prizadeneta 17,3% prebivalstva.

Magnetoterapija ima protivnetno, analgetično in antiedematično delovanje ter povečuje prekrvavitev v perifernih območjih.

Analgetično delovanje spodbudi inhibitorni učinek na bolečino in poveča proizvajanje endorfinov. Poleg tega fluidizira kri in ima izjemen protivnetni učinek.

Magnetoterapija spodbuja vse procese regeneracije z izjemnim bio-regenerativnim, protivnetnim, antiedematskim in analgetskim delovanjem.

Deluje proti nastajanju rdečih krvničk, na ta način lahko kri prinese več kisika in hranilnih snovi v organe ter tkivo.

Magnetoterapija se lahko izvaja vzporedno z drugimi terapijami. Medicina je mnenja, da lahko magnetoterapija v veliko primerih močno zmanjša količino zdravil.

Gre za terapijo brez bolečine. Med izvajanjem tretmaja ne čutite ničesar.

Magnetna terapija se izvaja v bolnišnicah in privatnih klinikah.

Bolnišnica: Prednosti: stroški 0 €; Slabosti: čakalne dobe (8-15 mes.), kratkotrajnost zdravljenja (10–15 dni.), krajši čas tretmajev (10-15 min.), čas in stroški prevoza.

MAG204 terapijo lahko izvajamo doma, uporabna za celo družino, brez dodatnih stroškov.

Za prave rezultate morajo polni cikli trajati vsaj 30 dni. Samo predstavljajte si koliko stroškov bomo imeli s prevozom v bolnišnico ali privatno kliniko, da končamo vse cikle.

V privatnih klinikah in profesionalnih studiih se cene gibljejo 30€ do 50€ na tretma, kar pomeni 900€ do 1500€ skupnega stroška!

Prednosti magnetoterapije doma: naprava s skoraj identičnimi lastnostmi, kot tista v bolnišnici, napravo lahko uporablja vsa družina, uporabite jo lahko kadarkoli želite, vnaprej nastavljeni programi, brez dodatnih stroškov!

Slabosti magnetoterapije doma: JIH NI!

Uporaba naprave je preprosta.

Profesionalna naprava za magnoterapijo MAG204 je namenjena za družinsko uporabo, ne vsebujejo baterij, ne potrebuje vzdrževanja, garancija pa je veljavna kar 6 let!  

MAG204 je edinstvena naprava s štirimi izhodi za hkratno uporabo dveh tretmajev ali na dveh osebah.

Tretmaji se izvajajo z magnetnimi razpršilci za lokalizirano delovanje in takojšnjim učinkom na bolečino. Primer: artroza, artritis, zakasnela utrditev kosti. Lokalizirana magnetoterapija ima analgetično delovanje za različna obolenja: akutna, patološka (artritis, itd.), degenerativna (osteoporoza, itd.).

Tretmaji izvedeni z bio-pripomočki ali bio-podlogo pripomorejo k učinkovitejšemu delovanju in boljših rezultatih pri lajšanju bolečin obravnavanega območja. Primer: izpahi, tendinitis, mišične bolečine

S pomočjo bio-podloge je mogoče ponoči izvajati “nočno terapijo” in s tem izboljšati cirkulacijo krvi ter stimulirati imunski sistem.

Magnetoterapija ima dolgotrajen učinek. Po prvem ciklu, ki traja 3 mesece, priporočamo, da si vzamete enomesečni premor in potem nadaljujete z naslednjim ciklom.

Magnetoterapija zmanjša uporabo zdravil. Rezultati nove študije, objavljene v strokovnem časopisu o revmatologiji (Journal of Rheumatology), kažejo, da se analgetiki velikokrat uporabljajo na nepravilen način, saj se pacienti ne zavedajo možnih stranskih učinkov.

IMATE DVOME? Ali lahko magnetoterapija povzroči stranske učinke? NE. Uporaba naših naprav še ni povzročila stranskih učinkov.

Ali lahko uporabljam magnetoterapijo, če imam protezo? DA. V večini primerov ni težav ali komplikacij. Težave lahko nastanejo, če ima uporabnik protezo, proizvedeno v 90ih letih, ali še starejšo. V takem primeru se lahko pojavi vroč občutek na predelu proteze.

Ali lahko uporabljam magnetoterapijo, če imam srčni spodbujevalnik? NE Ali lahko uporabljam magnetoterapijo, če sem noseča? NE. Uporaba je prepovedana, oz. ni priporočljiva zgolj preventivno, saj ni dokazov o potencialnih stranskih učinkih.

Ali bom čutil takojšnje rezultate? DA. Rezultati se lahko občutijo po koncu tretmaja ali nekaj tretmajih. Rezultati so odvisni od obravnavane bolezni.

Koliko tretmajev potrebujem, da bom dosegel željene rezultate? V večini primerov je 20-25 tretmajev dovolj. Za degenerativne bolezni (osteoporoza) ali kronične bolezni (artritis) je potrebnih več tretmajev. Z zdravljenjem nadaljujte, dokler ne dosežete željenih učinkov.

Ali lahko tretmaje izvajam večkrat na dan? DA. Na istem predelu telesa ali na drugih delih.